مقالات

 
آنچه در این مقاله میخوانید
    بررسی روش های بسته بندی زعفران

    بررسی روش های بسته بندی زعفران

    زعفران یا طلای سرخ از جمله محصولات صادراتی مهم و پرطرفدار است که به عنوان گران‌ترین ادویه دنیا شناخته می‌شود. از این رو بسته بندی اصولی و باکیفیت زعفران از اهمیت بالایی برخوردار است و نقش حائز اهمیتی را در بازاریابی موفق و میزان فروش آن ایفا می‌کند. انتخاب روش های بسته بندی زعفران به عوامل متعددی از جمله حجم محصول و نوع فروش آن (عمده و خرد) بستگی دارد. بسته بندی زعفران باید به گونه‌ای انجام شود که در عین محافظت از محصول همچنین بتواند توجه مشتریان را جلب کرده و آنها را نسبت به خرید ترغیب نماید. از طرفی دیگر بسته بندی زعفران یکی از مهم‌ترین وجوه تمایز برندهای تولیدکننده زعفران در بازارهای رقابتی محسوب می‌شود که نشان دهنده هویت، ارزش و اعتبار آنها است. در ادامه این مطلب از دناپک با معرفی تجهیزات لازم جهت بسته بندی زعفران همراهتان هستیم و شما را با اهمیت و روش های بسته بندی زعفران نیز آشنا خواهیم کرد.

    اهمیت بسته بندی زعفران

    همانطور که اشاره کردیم، زعفران گران‌ قیمت‌ترین ادویه دنیا است و کشور ایران نیز یکی از تولیدکنندگان برتر و اصلی زعفران محسوب می‌شود که این ادویه خوش عطر و رنگ را به کشورهای مختلف صادر می‌کند. مسلما چنین محصول با ارزش و گران قیمتی برای بازاریابی و فروش در سطح بین المللی باید بسیار شیک و خاص بسته بندی شود تا علاوه بر محافظت از محصول در فرآیند حمل و نقل همچنین بتواند توجه مشتریان را نیز جلب نماید.

    بسته بندی اصولی و استاندارد زعفران برای برندهای معروف و مطرح تولیدکننده آن از اهمیت بالایی برخوردار است؛ زیرا مصرف کنندگان به دلیل قیمت بالای زعفران توقع بیشتری از کیفیت بسته بندی آن داشته و این عامل بر تصمیم خرید آنها تاثیر بسزایی خواهد داشت. بنابراین برای آنکه بتوانید توجه و اعتماد مصرف کنندگان را جلب کرده و محصول خود را به صورت اصولی برای فروش عمده و یا صادرات به کشورهای دیگر آماده نمایید باید توجه ویژه‌ای به نحوه بسته بندی زعفران و نحوه ارائه آن به بازار داشته باشید.

    بررسی روش های بسته بندی زعفران

    انواع روش های بسته بندی زعفران

    روش های بسته بندی زعفران با توجه به نوع دستگاه و عملکرد آن با یکدیگر تفاوت دارند. برندهای تولیدکننده زعفران معمولا تمامی روش های بسته بندی زعفران را بکار می‌گیرند تا مصرف کنندگان با هر نوع سلیقه و میزان بودجه بتوانند زعفران موردنظر خود را خریداری نمایند. به طور کلی زعفران در بسته‌های پلاستیکی، شیشه‌ای و فلزی بسته بندی می‌شود که هریک از روش های بسته بندی زعفران دارای ویژگی‌های خاصی هستند و با استفاده از دستگاه‌های مختلفی انجام می‌شود. انواع روش های بسته بندی زعفران به کمک دستگاه شامل:

    بسته بندی نایلونی یا پلاستیکی زعفران

    بسته بندی نایلونی یا پلاستیکی به عنوان یکی از ساده‌ترین روش های بسته بندی زعفران شناخته می‌شود و همانطور که از نام آن پیداست، مقداری زعفران در داخل یک بسته پلاستیکی ساده به همراه یک ورق مقوایی (بر اساس حجم محصول) قرار داده می‌شود و سپس سر پلاستیک با استفاده از دستگاه‌های دوخت رومیزی یا دستی پلمپ می‌شود. در این روش از بسته بندی زعفران معمولا یک لایه مقوایی نیز در قسمت بالای محصول پرس می‌شود که شامل اطلاعات و مشخصات آن از جمله برند تولیدکننده، لوگو، وزن، پروانه بهداشت و غیره است.

    بسته بندی سیل وکیوم زعفران

    بسته بندی سیل وکیوم یکی دیگر از روش های بسته بندی زعفران است که با استفاده از دستگاه مخصوص وکیوم انجام می‌شود. در این روش هوای داخل بسته زعفران به طور کامل تخلیه شده و در صورت لزوم نیز گازهای بی اثری همچون ازت و نیترات به داخل آن تزریق می‌شود تا مدت زمان نگهداری از این ادویه ارزشمند و گران قیمت افزایش پیدا کند. پس از آن پلاستیک دور محصول حرارات می‌بیند و دستگاه وکیوم در مرحله آخر قسمت باز پلاستیک را بهم دوخته و آن را برش خواهد زد. این دستگاه به صورت تمام اتومات و نیمه اتومات موجود است که با توجه به حجم تولید خود می‌توانید دستگاه بسته بندی موردنظر خود را خریداری نمایید.

    بسته بندی شیرینک پک زعفران

    از دیگر روش های بسته بندی زعفران می‌توانیم به روش شیرینک پک اشاره کنیم که به عنوان یکی از جدیدترین روش‌های بسته بندی شناخته می‌شود. در این روش یک لایه پلاستیک دورتادور محصول قرار می‌گیرد تا به حالت پک درآید و سپس پلاستیک اضافی از اطراف محصول جدا شده و در مرحله آخر نیز با اعمال حرارت پلمپ خواهد شد. این روش از بسته بندی برای زعفران روشی بسیار مناسب است که توجه مصرف کنندگان را جلب کرده و آنان را نسبت به خرید ترغیب می‌کند.


    بیشتر بخوانید : آشنایی با دستگاه های بسته بندی وکیوم و انواع آن


    بسته بندی شیرینک پک زعفران

    بسته بندی اسکین پک زعفران

    اسکین پک نیز یکی از بهترین و رایج‌ترین روش های بسته بندی زعفران است که یک لایه پلاستیک مرغوب و با کیفیت بر روی پکیج زعفران شما قرار می‌دهد و به نوعی آن را مهر و موم می‌کند. در این روش همچنین می‌توانید یک کاتالوگ مقوایی معرفی محصول نیز به بسته بندی زعفران اضافه کنید تا ظاهر شیک‌تر و شکیل‌تری داشته باشد.

    انتخاب از میان روش های بسته بندی زعفران به نحوه فروش شما بستگی دارد. اما تمامی این روش‌ها از زعفران در مقابل عوامل خارجی و آلودگی محافظت کرده و آن را کاملا سالم و بهداشتی به دست مصرف کننده می‌رسانند.

    دستگاه و تجهیزات لازم برای بسته بندی زعفران

    بسته بندی زعفران به سادگی قرار دادن آن در دستگاه سلفون و سپس عرضه آن به بازار نیست. برای بسته بندی اصولی و دقیق زعفران به برخی دستگاه‌ها و تجهیزات بسته بندی خاص نیاز دارید تا با استفاده از آنها بتوانید تمامی مراحل مربوط به بسته بندی را به صورت حرفه‌ای انجام دهید. دستگاه‌ها و تجهیزات لازم برای بسته بندی زعفران شامل:

    دستگاه خشک کن

    خشک کردن کلاله زعفران یکی از مهم‌ترین مرحله آماده سازی آن برای بسته بندی محسوب می‌شود که در گذشته به روش سنتی و با قرار دادن زعفران در معرض نور خوشید انجام می‌شد. اما امروزه با استفاده از دستگاه خشک کن به راحتی می‌توانید زعفران‌ها را در مدت زمان کوتاه و کیفیت بالا خشک نمایید.

    ترازو دیجیتالی زعفران

    پس از خشک کردن زعفران نوبت به وزن کردن آن می‌رسد تا در حجم‌های مختلف بسته بندی شود. واحد اندازه گیری زعفران «مثقال» است و به همین دلیل باید از یک ترازو دیجیتالی با دقت بالا استفاده نمایید تا به راحتی و به صورت دقیق بتوانید زعفران‌ها را بر اساس مقدار موردنظر خود بسته بندی نمایید.

    دستگاه و تجهیزات لازم برای بسته بندی زعفران

    دستگاه دوخت

    دستگاه دوخت جهت پلمپ و بسته بندی انواع نایلون، پلاستیک و فویل مورد استفاده قرار می‌گیرد که دارای دو نوع رومیزی و ریلی افقی است. مدل رومیزی برای بسته بندی زعفران در منزل و یا کارگاه‌های کوچک مورد استفاده قرار می‌گیرد که با اعمال حرارت، بسته بندی زعفران را انجام می‌دهد. اما دستگاه دوخت ریلی افقی دارای سرعت بالایی در دوخت و بسته بندی است که برای استفاده در کارگاه‌های بزرگ مناسب بوده و زعفران را به صورت محکم و بادوام بسته بندی می‌کند.

    دستگاه تاریخ زن

    دستگاه تاریخ زن نیز یکی دیگر از تجهیزات موردنیاز برای بسته بندی زعفران است که با استفاده از آن می‌توانید اطلاعاتی همچون تاریخ تولید، تاریخ انقضا، قیمت، سری ساخت و وزن زعفران را بر روی بسته بندی آن درج نمایید. این دستگاه در مدل‌های مختلفی همچون دستی، نیمه اتوماتیک و اتوماتیک موجود است.

    با استفاده از این دستگاه‌ها و تجهیزات به راحتی می‌توانید این ادویه گران قیمت و ارزشمند را به صورت استاندارد و بهداشتی بسته بندی کرده و به بازار عرضه نمایید.


    بیشتر بخوانید : مهم ترین عوامل بسته بندی


    دستگاه تاریخ زن بسته بندی زعفران

    نکات بسته بندی زعفران

    برای بسته بندی زعفران در کارگاه و یا منزل باید به برخی نکات ساده اما مهم توجه داشته باشید تا بتوانید بسته بندی این محصول ارزشمند را به درستی انجام دهید. رعایت اصول بهداشتی یکی از مهم‌ترین نکات بسته بندی زعفران در منزل و یا کارگاه‌های بزرگ است که شامل نظافت و بهداشت دستگاه‌ها، محیط کار و کارکنان است. دستگا‌ه‌های بسته بندی و محیط اطراف آن باید به صورت مرتب تمیز شوند و کارکنان نیز می‌بایست از لباس فرم، دستکش و کلاه استفاده نمایند. علاوه بر رعایت بهداشت، توجه به طراحی بسته بندی محصول نیز از اهمیت بالایی برخوردار است و نقش حائز اهمیتی را در میزان فروش شما ایفا می‌کند.

    طراحی بسته بندی به طراحی گرافیکی و کیفیت بسته بندی محصول اشاره دارد که برندهای معتبر تولیدکننده زعفران اهمیت خاصی برای آن قائل هستند. طراحی گرافیکی به معنای استفاده از ترکیب رنگی مناسب، فونت خوانا، درج تصویر و اطلاعات کلیدی محصول است که موجب حفظ ارزش برند شما خواهد شد. کیفیت بسته بندی محصول نیز به معنای استفاده از نایلون‌ها و بسته‌های مقوایی مرغوب جهت بسته بندی است تا زعفران بدون هیچگونه آسیبی به دست مصرف کننده برسد. فراهم آوردن فضای کاری آرام و وجود تجهیزات موردنیاز نیز از دیگر نکات بسته بندی اصولی و استاندارد زعفران چه در منزل و چه در کارگاه محسوب می‌شوند که به عنوان مدیر یک کسب و کار باید توجه ویژه‌ای به آنها داشته باشید.

    نکات بسته بندی زعفران

    جمع بندی

    برای بسته بندی صحیح و اصولی زعفران دستگاه‌های مختلفی وجود دارند که با توجه به حجم تولید و نحوه فروش خود می‌توانید از آنها استفاده کنید. بسته بندی نایلونی، سیل وکیوم و اسکین پک به عنوان رایج‌ترین روش های بسته بندی زعفران شناخته می‌شوند که آن را با رعایت اصول بهداشتی و به صورت حرفه‌ای بسته بندی می‌کنند. دستگاه‌های بسته بندی زعفران بر اساس هدفی که در نظر گرفته می‌شود (مصرف خانگی، کلی فروشی و یا صادرات) با یکدیگر تفاوت دارند. جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره انواع دستگاه‌های بسته بندی زعفران و ثبت سفارش خود با ما در ارتباط باشید.

    دیدگاه‌ها
    نام
    ایمیل
    نظر

    برندهای محصولات دناپک

    شرکت دناپک

    افتخار همکاری و شراکت با بهترین شرکت ها را دارد

    مقالات مرتبط